Paella med grillad kyckling

Serving Time icon
Ports : 4

Ingredienser

  • 600 g kokt jasminris
  • 1 paket saffran
  • 1 krm gurkmeja
  • 1 msk kycklingbuljong på flaska
  • 1 msk smör
  • 1 dl vatten
  • 1 gul lök
  • 4 kycklingfiléer
  • 1 paprika
  • 1 burk grillade champinjoner
  • 1 burk grillad pärllök
  • 1 litet knippe persilja
  • salt och peppar från kvarn

Paella med grillad kyckling, champinjoner, pärllök och persilja.


Gör så här

  1. Skala och skär den gula löken i tunna klyftor. Skär paprikan i bitar. Fräs ris, gul lök, paprika, saffran och gurkmeja i smör. Tillsätt kycklingbuljong och vatten, låt puttra ihop, salta och peppra.
  2. Skär kycklingfileérna i långa bitar och grilla dem, salta och peppra.
  3. Strimla persiljan och blanda ner med champinjoner.