Paella med grillad kyckling
Ports : 4
Ingredienser
- 600 g kokt jasminris
- 1 paket saffran
- 1 krm gurkmeja
- 1 msk kycklingbuljong på flaska
- 1 msk smör
- 1 dl vatten
- 1 gul lök
- 4 kycklingfiléer
- 1 paprika
- 1 burk grillade champinjoner
- 1 burk grillad pärllök
- 1 litet knippe persilja
- salt och peppar från kvarn
Paella med grillad kyckling, champinjoner, pärllök och persilja.
Gör så här
- Skala och skär den gula löken i tunna klyftor. Skär paprikan i bitar. Fräs ris, gul lök, paprika, saffran och gurkmeja i smör. Tillsätt kycklingbuljong och vatten, låt puttra ihop, salta och peppra.
- Skär kycklingfileérna i långa bitar och grilla dem, salta och peppra.
- Strimla persiljan och blanda ner med champinjoner.