Grillad entrecôte med grön trädgårdspastasallad

Serving Time icon
Ports : 4

Ingredienser

  • 4 skivor entrecôte (à 175 g)
  • 1/2 dl BBQ-sås
Grön trädgårdspastasallad
  • 200 g pasta (penne eller skruvar)
  • 2 dl gröna ärtor
  • 2 vitlöksklyftor
  • 4 msk olivolja
  • 2 msk färskriven parmesanost
  • 1 burk à 198 g Green Giant® Niblets® original eller
  • 1 burk à 150 g Green Giant® gourmetmajs (avrunnen)
  • 80 g färsk babyspenat
  • 1 buffelmozzarellaost
  • 50 g valnötter

Pastasallad med italienska delikatesser och grillad entrecôte.


Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Mixa ärtorna med vitlöken och droppa i olivoljan. Flytta över blandningen till en stor bunke och vänd i parmesanosten, majsen, pastan och spenaten. Skär upp mozzarellan och vänd i den. Strö över valnötterna precis innan servering.
  2. Grilla köttet ett par minuter per sida, salta och peppra. Servera med BBQ-sås.