Grillad entrecôte med grön trädgårdspastasallad
Ports : 4
Ingredienser
- 4 skivor entrecôte (à 175 g)
- 1/2 dl BBQ-sås
Grön trädgårdspastasallad
- 200 g pasta (penne eller skruvar)
- 2 dl gröna ärtor
- 2 vitlöksklyftor
- 4 msk olivolja
- 2 msk färskriven parmesanost
- 1 burk à 198 g Green Giant® Niblets® original eller
- 1 burk à 150 g Green Giant® gourmetmajs (avrunnen)
- 80 g färsk babyspenat
- 1 buffelmozzarellaost
- 50 g valnötter
Pastasallad med italienska delikatesser och grillad entrecôte.
Gör så här
- Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Mixa ärtorna med vitlöken och droppa i olivoljan. Flytta över blandningen till en stor bunke och vänd i parmesanosten, majsen, pastan och spenaten. Skär upp mozzarellan och vänd i den. Strö över valnötterna precis innan servering.
- Grilla köttet ett par minuter per sida, salta och peppra. Servera med BBQ-sås.