Majskrämig entrecôte

Serving Time icon
Ports : 4

Ingredienser

  • 4 skivor entrecôte á 200 gram
  • 2 palsternackor
  • 1 gul lök
  • 1 hel vitlök
  • 1 burk à 340 g Green Giant® Niblets® original
  • 2 morötter
  • 4 potatisar
  • olivolja
  • salt och peppar
  • 4 msk majonnäs

Grillad entrecôte med grillade grönsaker och majsaioli.


Gör så här

  1. Dela potatisarna på mitten. Skala och klyfta morot och palsternacka. Bryt loss vitlöksklyftorna, låt skalet vara kvar. Dela den gula löken i fjärdedelar med skalet på. Förgrilla grönsakerna. Blanda grönsakerna med lite olivolja och avrunna majskorn. (Blanda cirka 3 msk majs med lite olivolja vid sidan av till aiolin). Salta och peppra och grilla färdigt i ugn på 200 grader i cirka 20 minuter.
  2. Grilla entrecôten, salta och peppra.
  3. Pressa ut innehållet ur två grillade vitlöksklyftor och blanda med majonnäs. Tillsätt lite av den rostade majsen, salta och peppra.
  4. Servera entrecôten på de grillade grönsakerna och med majsaiolin bredvid.