Majskrämig entrecôte
Ports : 4
Ingredienser
- 4 skivor entrecôte á 200 gram
- 2 palsternackor
- 1 gul lök
- 1 hel vitlök
- 1 burk à 340 g Green Giant® Niblets® original
- 2 morötter
- 4 potatisar
- olivolja
- salt och peppar
- 4 msk majonnäs
Grillad entrecôte med grillade grönsaker och majsaioli.
Gör så här
- Dela potatisarna på mitten. Skala och klyfta morot och palsternacka. Bryt loss vitlöksklyftorna, låt skalet vara kvar. Dela den gula löken i fjärdedelar med skalet på. Förgrilla grönsakerna. Blanda grönsakerna med lite olivolja och avrunna majskorn. (Blanda cirka 3 msk majs med lite olivolja vid sidan av till aiolin). Salta och peppra och grilla färdigt i ugn på 200 grader i cirka 20 minuter.
- Grilla entrecôten, salta och peppra.
- Pressa ut innehållet ur två grillade vitlöksklyftor och blanda med majonnäs. Tillsätt lite av den rostade majsen, salta och peppra.
- Servera entrecôten på de grillade grönsakerna och med majsaiolin bredvid.