Färgsprakande soft taco
Ports : 4
Ingredienser
- 600 g blandfärs
- 1/2 msk curry
- 8 Old El Paso mjuka tortillabröd
- 2 burkar à 198 g Green Giant® Niblets® original
- 100 gram saltade cashewnötter
- 2 avokador
- 2 dl crème fraîche
- 1 citron
- 1 vitlöksklyfta
- 1 mango
- 2 tomater
- 1/2 gurka
- 1 rödlök
- 1/2 dl olivolja
- salt och vitpeppar
- smör att steka i
Soft taco med köttfärs, majs och cashewnötter, avokadocrème och mangosalsa.
Gör så här
- Sätt ugnen på 150 grader.
- Skala gurkan. Skär mango, tomat, rödlök och skalad gurka i små tärningar. Blanda ihop mangosalsan med olivolja och 1 tsk citronsaft.
- Slå in tacos i folie. Lägg foliepaketet i ugnen i 10-15 minuter.
- Mosa avokadon med gaffel och pressa i vitlöksklyftan. Blanda avokado/vitlök med crème fraîche. Smaksätt avokadoröran med citron, salt och vitpeppar.
- Bryn köttfärsen i smör och tillsätt curryn. Dra av stekpannan från plattan och blanda i majs och cashewnötter. Salta och peppra.
- Fyll den varma tacon med köttfärs, toppa med färgsprakande mangosalsa och avokadoröra eller lägg rörorna bredvid.