Majswraps med curry

Serving Time icon
Ports : 4

Ingredienser

  • 1/2 grillad kyckling
  • 2 avokador
  • 1 burk à 198 g Green Giant® salladsmajs, avrunnen
  • 1/4 rödlök
  • 8 cocktailtomater
  • 1 liten romansallad
  • 4 stora tortillabröd
  • 4 blad rosésallad
Currydressing
  • 2 dl lätt crème fraîche
  • 1 tsk curry
  • 1 msk mango chutney
  • salt
  • svartpeppar
  • 1 krm paprikapulver

Grillad kyckling med currydressing i tortillabröd.


Gör så här

  1. Rensa kycklingen och skär den i bitar. Skala och skiva avokadon. Skala rödlöken och skiva den tunt. Dela cocktailtomaterna på mitten. Rör ihop alla ingredienser till currydressingen och smaka av med salt och peppar. Tillsätt en nypa paprikapulver. Lägg ihop rullarna!
  2. Lägg bröden på en skärbräda och fyll dem med salladen, kycklingen, majsen, rödlöken, avokadon samt cocktailtomaterna och lägg på en sked av dressingen. Vik in den nedre delen av bröden och rulla ihop.
  3. Tips! Vira in botten av bröden i aluminiumfolie eller smörgåspapper. Servera resten av dressingen i en skål.